Redactievoering

Redactievoering

Raad voor Cultuur

Redactionele ondersteuning bij het opstellen van twee adviezen: ‘Zicht op zoveel meer’ (2018) over de toekomst van de audiovisuele sector en een ongevraagd advies aan mediaminister Slob over de toekomst van het omroepbestel (zomer 2019). Het werk bestond uit intensieve redactievoering over beide rapporten – in het meest recente geval als projectsecretaris.

Redactievoering

Bilderberg Hotels

Productie van het script voor bedrijfsvideo’s van deze oer-Nederlandse hotelketen, schrijven van speeches en bijdragen voor de algemeen directeur van Bilderberg Hotels. Productie en uitgave van het boek ‘Helemaal weg en toch thuis’ over reiservaringen in alle Bilderberg Hotels.

Bestel het boek

Redactievoering

MBO Raad

Redactievoering van strategisch rapport over de ontwikkeling van en de uitdagingen op het gebied van governance in het MBO in een intensieve en vruchtbare samenwerking met de auteur.

Redactievoering

TravelEssence

Productie van blogs voor de onlinecampagne van een snelgroeiende reisspecialist. Voorzien is de uitgave van een boek waarin de reiservaringen zijn gebundeld.

Redactievoering

PostNL

Productie en uitgave van de boeken ‘Hier is de post!’ en ‘Hier is méér post!’, productie van onlineblogs over LGTBQ-gerelateerde levensverhalen van postmedewerkers.

Bestel het boek

Redactievoering

Stichting Topklinische Ziekenhuizen

Inhoudelijke begeleiding van de lancering van het Topklinisch Register waarin de aard van de zorg van de zesentwintig aangesloten ziekenhuizen wordt beschreven.

Redactievoering

Gemeente Amsterdam/Stichting Stad-Forum

Opstellen van een rapport over nieuwe vormen van dag- en kortdurende recreatie rond de hoofdstad. Het rapport bestaat uit een serie diepte-interviews en een strategische analyse voor het Amsterdamse stadsbestuur over de verdere ontwikkeling van deze vorm van toerisme.

Redactievoering

RetailTrends

Interviewserie met topmensen uit de Nederlandse retailwereld over de levenslessen die ze geleerd hebben.

Redactievoering

Het Financieele Dagblad

Tientallen interviews met ondernemers voor het zaterdagse magazine FD Persoonlijk. Tussen 2012 en 2016 wekelijks columnist als ‘Man van de Wereld’. Bijdragen over eigen levenservaringen.

Redactievoering

Elsevier Weekblad

Sinds najaar 2018 elke zaterdag een ongevraagd communicatieadvies aan iemand die op dat moment in het nieuws is, op www.elsevierweekblad.nl